piatok 4. novembra 2016

Október 2016

Aký bol môj október? Celkom zaujímavý. Keď sa vrátim v hlave späť o celý mesiac, napadne ma hneď niekoľko vecí. Tento mesiac bol taká zmes všetkého. Zhrnula by som to do nejakých bodov...

Založenie blogu
Ako prvým začnem samozrejme úplným začiatkom a vznikom tohto blogu a dúfam, že sa mu bude dariť. 




Oslava narodenín
Na začiatku mesiaca som tiež oslávila svoje 21. narodeniny. Dostala som krásne kytice a darčeky od priateľa, kamarátky, priateľových rodičov, od mojich rodičov som dostala nejaké peniažky, za ktoré som si kúpila oblečenie na chladnejšie počasie. Niektoré kúsky ste už mohli vidieť aj v outfitovom čllánku.

Prvá kytica je od priateľa, oslávili sme narodky vo dvojici so šampusom. Druhá kytica  je od priateľových rodičov. 


Od priateľa som ešte dostala sivý košík, pyžamové nohavice a svietnik. Od jeho rodičov sprcháč, ponožky, čaj, čokoládu a dáždnik, ktorý som zabudla odfotiť. :-D A od kamarátky tiež čokoládu a zápisník na recepty. :-) 




DIY a OUTFIT články
Na blogu ste už mohli vidieť asi dva články do it yourself a na pláne mám ďalšie. :) Celkom ma bavilo vytvárať takéto dekorácie do bytu. Prvý raz sa u mňa objavil aj outfitový článok a možno pribudnú aj ďalšie. :-) 

  


Udalosti
No tento mesiac bo zaujímavý aj tým, že sme sa zúčastnili Mafiánskych historiek. Boli sme prvý raz spolu v divadle, naposledy som v divadle bola asi na základnej škole. :-D Predstavenie bolo celkom fajn, ale celý čas mi prekážali tie vône... teda, každý bol vyvoňaný a keď sa to všetko spojilo, ach. To by ani tak nevadilo, ale niekto tam mal tak silnú voňavku, že už som len čakala, kedy predstavenie skončí, lebo som myslela, že sa začnem každú chvíľu dusiť. :-D A to nevravím, keď sme išli domov a ešte aj doma sa nám obom točila hlava, akoby sme prišli z nejakého flámu. :-D Asi sme sa trošku nafetovali. 



Výhra DM boxu
Mala som to šťastie a vyhrala som DM box. Síce bol trochu boj, kým sa dostal ku mne, ale nakoniec bol o tri týždne u mňa doma. :-D Čo v ňom bolo, sa dozviete o pár dní neskôr. :)



Pila som...
Tento mesiac som bola závislá na čaji s mätou a eukalyptusom. Je úžasný. A tiež som začala piť normálnu kávu. Doteraz som pila len 3v1... chcela som potom vyskúšať Caro, ale nebolo to ono a raz som teda skúsila, že si ho zmiešam s normálnou kávou a odvtedy kávu pijem takto. :-D 



Piekla som...
Mňa pečenie pochytí asi tak raz za polroka. Tento raz som vyskúšala muffiny. Prvý pokus nedopadol dobre a tak muffiny skončili v koši. Neviem či to bol nejaký zlý recept alebo kde bol problém a tak som to vyskúšala ešte raz s iným receptom, ktorý nájdete na Zuzkinom blogu. Muffinky sa podarili a už sú aj zjedené. :-) 



Pohovory
Nuž pohovory... prvé poriadne pohovory v mojom živote a za jeden mesiac som ich absolvovala hneď dvakrát. Bol to celkom stres, napätie, nevedela som, čo čakať.. prvý pohovor dopadol dobre, mala som z neho dobrý pocit, bol síce trochu ťažší, ale nakoniec som miesto aj tak nedostala. Druhý pohovor bol o čosi jednoduchší, otázky boli len také normálne, čo sa týkalo platu, podmienok, ako by mi to vyhovovalo, nič také zložité.. ale tiež som miesto nedostala a dokonca sa ani len neozvali, že či ma berú či nie... O pár dní na to, som potom našla inzeráty na oba miesta, čo ma dosť prekvapilo a aj naštvalo... Nechápem tomu, keď niekoho hľadajú, prihlásia sa ľudia, ktorí fakt chcú pracovať a hľadajú si prácu a nevezmú ho za obyčajnú predavačku. Ale tak čo už, budem sa snažiť ďalej...nič iné mi neostáva. 

Počúvala som... 




Dušičky...
Posledný októbrový deň sme strávili behaním po cintorínoch a zapaľovaním sviečok. Boli sme na troch cintorínoch, doniesli sme krásne kahance, chvíľku na každom pobudli a šli ďalej. Večer to bolo krásne všetko vysvietené, aj keď sme boli o deń skôr.


Takže takýto bol môj mesiac, udiali sa aj trochu stresujúcejšie chvíle, ale aj príjemné a veselé. 

A aký bol Váš október? 

6 komentárov:

  1. Pekné zhrnutie, dodatočne gratulujem k narodeninám :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelé fotky a super článok :) Blahoželám k narodeninám :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. všetko len to najlepšie a najkrajšie želám k narodkám :) . nech sa ti darí pekný máš nový blog, viem už ho máš dlhšie ale len teraz som sa dostala k blogovaniu :D

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.