pondelok 7. novembra 2016

Súboj riaseniek Maybelline


Dnes som si pripravila taký menší súboj dvoch riaseniek od značky Maybelline. Obe tieto riasenky nájdete na e-shope notino.sk a pohybujú sa približne v jednej cenovej rovine, cca do 6 eur, čo si myslím, že je skvelá cena za tak dobré riasenky. Doteraz som používala veľmi dlho riasenku od Miss Sporty Studio Lash, ktorá bola oveľa lacnejšia ako tieto dve, ale tiež sa s ňou pracovalo veľmi dobre a mala skvelú kefku. Nuž, ale prišiel čas vyskúšať aj nejakú inú a momentálne sa dostali ku mne tieto dve. Dlho som sa rozhodovala medzi Colossal Volum Express a Lash Sensational. Nakoniec som ich mám obe a som s obidvomi spokojná. 




Objemová riasenka Maybelline Mascara Colossal Volum. Sľubuje až 9 x väčší objem rias. Stačí naniesť len jednu vrstvu. Nezlepuje riasy. Kolosálna kefka. Obohatená o kolagen pre zdvihnutie, posilnenie a maximálny objem rias.


Môj názor:

Klasický obal riasenky, ktorý nejak extra nenadchne, ale ani nesklame. Je žltej farby, takže ak ju niekde zapotrošíte, určite vám pri hľadaní hneď udrie do očí. Kefka má husté štetinky blízko seba, jej tvar je skôr pravidelný, okrúhly a na konci sa zužuje, takže si ňou ľahko viete naniesť riasenku aj pri kútiku oka. Radšej mám síce kefky, ktoré majú akoby tvrdšie a redšie štetiny, pretože mám pocit, ako by riasy viac "rozčesávali". Napriek tomu sa mi  s ňou pracuje veľmi dobre a riasy nezlepuje. Farba je čierno čierna, to samozrejme od čiernej riasenky očakávam od každej jednej. Objem určite vytvorí, ale či až 9x to Vám teda povedať neviem. Mne to ale plne postačuje. Riasy tiež  predĺži, aj trochu zahustí. Počas dňa sa nedrolí, neopadávaOdličuje sa veľmi ľahko.  Za tú cenu si myslím, že  je to fajn riasenka. 




Maybelline Lash Sensational je riasenka, ktorá perfektne predlžuje a zahusťuje riasy. Vytvára nádherné vejáriky rias, ktoré sú od seba jednotlivo oddelené. Má úžasný dlhotrvajúci efekt bez nutnosti opravy. Vaše oči získajú po jej nanesení hlboký, podmanivý pohľad a pritom nestratí nič zo svojej prirodzenej krásy. Pomocou riasenky Lash Sensational budú vaše riasy výrazné a dlhé.

Môj názor:

Môžem len súhlasiť s popisom riasenky. Vytvorí krásne riasy, predĺži ich, zahustí o niečo viac ako predošlá riasenka. Problém je len v tom, že zo začiatku je trošičku viac mokrejšia a preto s ňou treba pracovať trochu opatrnejšie, pretože ak po riasách prejdem viackrát, tak sa mi občas stane, že sa začínajú zlepovať. Vtedy vezmem suchý umytý štetček zo starej riasenky a riasy prečesávam ňou, aby sa mi tam zbytočne nenanášalo viac riasenky. Farba je znova krásna čierno čierna, riasy nádherne zvýrazní. Kefka mi veľmi vyhovuje, pretože je práve taká ako som spomínala na začiatku, majú akoby tvrdšie, pevné štetinky. Na jednej strane má štetinky dlhšie, ktoré sa zmenšujú a na druhej strane sú úplne kratučké. Ja ale vždy používam tú stranu s dlhšími štetinkami. Tiež sa počas dňa nedrolí, pekne drží a tak isto sa ľahko odličuje. Čo sa týka obalu, je podobný ako pri predchádzajúcej riasenke, akurát má len inú farbu a čierne písmo. 


Na fotke môžete vidieť, že nejaký extra veľký rozdiel medzi nimi nie je... až na to, že riasenka Lash Sensational mi vytvorí o niečo hustejšie riasy. 



6 komentárov:

  1. tak ty máš také riasy, že to by som ani maskaru nepoužívala :D krásne :) mne tá Collosalka nejak nevyhovuje...
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem.. keď som uvidela tú foto, tiež som si pvoedala, že to fakt mám takéto mihalnice? :-D ale ono v skutočnosti nie sú vôbec výrazné. :-D možno len takto z blízka sa to zdá. :-)

      Odstrániť
  2. joj mať také dlhé riasy, to by bol úžasné :) ja používam tú žltú a som s ňou spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš boží řasy! Takové mít, tak se ani nelíčím, mám krátké a světloučké :( :D.

    OdpovedaťOdstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.