pondelok 12. decembra 2016

E-style Perfect Harmony Palette - 03 Charm | 04 Smokey


V poslednom článku som Vám predstavila tri produkty značky Catrice a dnes by som pre zmenu chcela predstaviť paletky od značky E-style.  Najobľúbenejšími produkty od tejto značky sú pre mňa rozhodne tiene na oči, (či už paletky alebo mono tiene) ktoré sú kvalitné, majú úžasnú pigmentáciu, skvelú výdrž a kúpite ich aj za prijateľné ceny. 

Doma vlastním už asi od leta dve paletky tieňov na oči Perfect Harmony Palette. Na e-shope notino.sk si môžete vybrať z piatich variantov, ja mám doma 03 GOLD DREAMS a 04 SMOKEY. 




03 Gold dreams je paletka, ktorá obsahuje 5 tieňov so zlatým a oranžový nádychom. Obsahuje 3 tiene s hnedými odtieňmi, jeden do oranžova a jeden do takej svetložltej, maslovej. Každý z nich má trblietky. Väčšinou ich používam tak, že si do vnútorného kútika oka aplikujem ten najsvetlejší tieň a na ostatné viečko použijem jeden z hnedých tieňov alebo sa pohrám rovno s dvomi hnedými tieňmi. Dá sa ním vytvoriť naozaj krásne denné alebo aj večerné líčenie. Mne sa veľmi páči kombinácia tých farieb v paletke, dajú sa pekne kombinovať a preto ju využívam dosť často. 




04 Smokey je paletka, ktorá je vhodná na líčenie smokey eyes, večerné líčenie, ale nájdete tam aj dva svetlejšie tiene - biely a svetlo sivý (strieborný?), ktoré môžete využiť aj na denné líčenie. Čierny tieň je úžasne pigmentovaný a rada ho používam na kreslenie hornej linky. Páči sa mi aj tmavší sivý tieň, ktorý je hneď vedľa čiernej, obsahuje trblietky a je dobre pigmentovaný. Za cenu do 10 € sú tieto paletky naozaj podarené a kvalitne spracované, takže určite odporúčam, ak používate tiene na oči a ešte ste žiadnu od E-style nemali, nečakajte a vyskúšajte, určite nebudete ľutovať. Každá si nájdte tú svoju naj.

Obe paletky obsahujú aj malé zrkadielko, majú jednoduché, ale za to pekné obaly. Po otvorení nájdtete pod tieňmi miesto na štetec, ktorý ale v paletke nečakajte, no môžete si tam nejaký doplniť. 

Máte skúsenosť s kozmetikou E-style alebo konkrétne s týmito paletkami? Pripravujem aj ďalšiu recenziu na pár produktov od tejto značky, takže sa máte na čo tešiť. :-) 

7 komentárov:

  1. Paletka vyzera fakt pekne!

    Pozyvam na luxusnu giveaway o Lancome,Dermacol a Biodermu, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Paletku E-style žádnou nemám, ale líbí se mi 03, podobné zlaté odstíny má paletka od Sleeku, kterou mám. Mám ráda teplé hnědavé odstíny a ta druhá by pro mne nebyla :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja tiež radšej využívam tú prvú s hnedými odtieňmi, pretože druhá sa mi skôr hodí na dymové líčenie a to mne nejde. :-D

      Odstrániť
  3. Teda ta první paletka je fakt super, má nádherné odstíny!
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Po E-style som už pokukovala, ale zatiaľ od nich nemám nič. Budúci rok to musím napraviť.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. fiiiha,to sú teda krásne farby a pigmentácie :) mala by som voči tejto značke predsudky,ale naozaj podarené paletky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež po nej najprv nejako extra netúžila, ale tieto paletky boli dosť vychvaľované, tak som skúsila najprv jednu z nich, no a potom som chcela vyskúšať aj ďalšie veci od tejto značky. :-D

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.