sobota 10. decembra 2016

Kozmetika Catrice - make up, korektor a púder

Krásny deň Vám prajem. Dnes som si pripravila článok, v ktorom by som Vám chcela predstaviť produkty od značky Catrice, ktoré doma mám, častejšie ich využívam a považujem ich za tie lepšie. Konkrétne som vybrala tieto tri - make up, korektor a púder. Korektor a púder nájdete na e-shope notino.sk



Catrice HD Liquid Coverage Foundation
Písala som už možno viackrát, že ja veľmi makeupy nepoužívam. Moja denná rutina je skôr zamaskovanie nedokonalostí korektorom, úprava obočia, riasenka, zapudrovanie tváre, keďže mám mastnejšiu T-zónu a to je asi tak všetko. Ale odkedy mám tento Catrice, tak make up využívam častejšie. Pôvodne som nemala v pláne ho ani kupovať, ale hľadala som korektor, ktorý bol samozrejme ako vždy vypredaný a našla som korektor spolu s týmto makeupom v jednom balení za fajn cenu, tak prečo ho neskúsiť. Väčšinou sa bojím, že mi nesadne farba, keďže som fakt dosť bledá. Aj keď je tento make up najsvetejší v odtieni 010 Light Beige, ale mám pocit, že by moja tvár privítala ešte svetlejší, pretože sa mi zdá, že oproti krku mám potom tvár tmavšiu a to sa mi nepáči. Ale tak, nevyužívam ho často, takže mi to zasa až tak veľmi nevadí. Páči sa mi jeho balenie, matné sklo mi príde až luxusné na to, že je to Catrice, značka, ktorá patrí medzi tie lacnejšie. Tiež sa mi páči, že má kvapkadlo, čo mi zabezpečí, že makeupu nepoužijem zbytočne veľa. Aplikujem ho ale prstami. Na pleti by mal vytvoriť pocit druhej pleti, čo môžem potvrdiť. Vôbec mi na pleti neprekáža, nijako nepáchne.  Za mňa je to celkom vydarený makeup. 






Myslím, že o tomto korektore netreba veľa písať, pretože s ním má skúsenosť takmer každá baba. A každá, ktorá ho vyskúšala, nechce iný korektor. Tiež patrím medzi Vás, už ani neviem koľké balenie doma mám. Najväčší problém je kúpiť ho, pretože je vždy vypredaný. Proste je to topka medzi korektormi, znova mám ten najsvetlejší 010 Porcellain, je vodeodolný, má skvelú kryciu schopnosť a to všetko za dobrú cenu. 





Po vypotrebovanom essence púdry som potrebovala nejakú náhradu a rozhodla som sa pre tento od Catrice. Je celkom dobrý, transparentný, naozaj pleť pekne zmatní a pleť vydrží aj dlho bez toho, aby sa leskla. Páči sa mi aj jeho balenie, ale len vzhľadom. Po otvorení máte vnútri také dierky, cez ktoré Vám púder vyjde na vrch a potom ho môžete aplikovať, no pre mňa je to hotová katastrofa a úplne nepraktické, pretože strašne práši a je takmer všade. Ešte aj keď ho oklepem zo štetca, tak sa všade rozpráši. Už len kvôli tomuto, si nabudúce vyberiem radšej nejaký iný. Ináč je fajn, splní to, na čo je určený, zmatní a vydrží, nuž mne nesadla len tá aplikácia. 


7 komentárov:

  1. Korektor si kupujem pravidelne, je skvelý. Zaujal ma makeup, po ňom sa poobzerám. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk
    GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Catrice v poslednej dobe veľmi zlepšilo balenia a dizajn :) vyzerajú naozaj ako drahšia kozmetika :) tento makeup ma zaujal,asi ho skúsim :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. už som pokukovala po tomto kombe aj som si ho už skoro kúpila..ale potom som si uvedomila,že mám doma momentálne makeupov dosť..ale aspoň budem vedieť nabudúce :))

    BeautyMuffin

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Presne som si povedala to čo ty na ten makeup - to balenie pôsobí až luxusne na to že je to Catrice :D
    A korektor som ešte neskúšala. Tuším to musím napraviť. A aj farebne by mi mohol sadnúť, keďže majú odtieň porcelain a ja som fakt bledula. A aj ten púder vyzerá dobre. Transparentný je podľa mňa naj pod oči - aj keď sa hovorí že nefarbia, no na mne vždy trošku zosvetlia miesto, kde si ho nanesiem :)

    www.simonazacko.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Catrice ako značku mám naozaj veľmi rada. Tento korektor si kupujem stále dookola a na to duo som tiež pozerala :) ♥ Veľmi pekná recenzia!
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja používam len sypké púder a tomto od Catrice som vôbec netušila. Ten problém s prášením sa dá vyriešiť tak, že tú fóliu neodplepíš celú, ale len jej časť alebo s nožnicami len prepichneš tie dierky, ale fóliu necháš, potom sa nebude tak sypať a prášiť. U mňa to funguje, používam púder Manhattan a ten tiež dosť prášil, ale odkedy to robím takto už nie je problém.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Make-up som neskúšala, ale korektor mám a skutočne už nechcem iný :-D

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.