piatok 16. decembra 2016

Makeup Revolution Iconic 3

Túto paletku Makeup Revolution Iconic 3 určite všetci dobre už poznáte. Niekoľko krát sa objavila v článkoch na iných blogoch a podľa recenzií, ktoré som mala možnosť prečítať, sa mi zdá, že sú s ňou blogerky celkom spokojné. Už som sa onej raz zmienila, ale ešte na starom blogu, no tentoraz som sa rozhodla jej venovať celý článok a napísať svoj názor na ňu. 


Mám ju už dosť dlho, myslím že približne od mája a využívam ju celkom rada. Zo začiatku som ju síce často nepoužívala, až v poslednom čase po nej siaham častejšie. Pamätám si, že pri výbere paletky som mala problém si vybrať z dvoch variantov. Nevedela som sa rozhodnúť, či si mám kúpiť Iconic 2 alebo Iconic 3. Nakoniec som sa rozhodla pre Iconic 3 a neľutujem. Obsahuje 12 tieňov, väčšinou sú to odtiene do hneda a ružova, ale nájde sa tam aj jeden svetlý, až biely a jeden krásny do zlatista. Väčšina z nich, teda konkrétne osem z nich sú s trblietkami a ostatné štyri sú matné tiene. A práve tie majú aj slabšiu pigmentáciu, najmä ten najsvetlejší je podľa mňa najhorší, ale ten i tak nevyužívam. Najradšej používam tiene s trbliekami. Nanášam ich takmer vždy prstami, vtedy ani neprášia. Pri nanášaní štetcami, samozrejme trochu prášia, ale myslím, že to nie je žiadna katastrofa a dá sa to v pohode zvládnuť. 


Touto paletkou viete vytvoriť denné, ale aj večerné líčenie, keďže obsahuje aj svetlé aj tmavšie tiene. Ja najradšej využívam druhý ružový (viď. prvá foto paletky), hneď vedľa toho najslabšie pigmentovaného bieleho tieňa, potom rada využívam v poradí šiesty z ľava, práve spomínaný tieň, ktorý je hnedo zlatistej farby a ešte rada využívam hnedý v poradí ôsmy tieň. Škoda, že samotné tiene nemajú vlastné názvy, tak by sa to ľahšie vysvetľovalo. Ešte čo sa týka obalu, je obyčajný, jednoduchý, kombinácia čiernej a zlatej pôsobí elegantne a cez vrch paletky môžete vidieť farby tieňov. 

V paletke sa tiež nachádza na spodku aplikátor, ktorý som ja ale nepoužívala. Najprv som si myslela, že tiene na očiach nebudú pekne vyzerať, ale znova som sa presvedčila o tom, že za málo peňazí – veľa muziky. Tiene sa dajú pekne kombinovať, pri nanášaní prstami ani veľmi neprášia, pigmentáciou nie sú najhoršie až teda na ten najsvetlejší odtieň a na viečkach pri použití podkladovej bázy vydržia v pohode celý deň. Paletku si môžete zakúpiť na e-shope notino.sk , a to len za 7€. 

3 komentáre:

  1. pekné odtiene sú v tejto paletke :) tieto Revolution paletky sú parádne, a s bázou jedna radosť :) bude aj líčenie? :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, pekne, daju sa aj dobre kombinovať, ale líčenie asi nebude. :-)

      Odstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.