nedeľa 23. októbra 2016

Makeup Revolution Ultra Cream Contour


Ahojte. Dnes tu mám pre Vás recenziu na túto krémovú kontúrovaciu paletku od značky Makeup Revolution London. Od tejto značky som už vyskúšala niekoľko produktov, takže to nie je pre mňa žiadna novinka. Ale čo sa týka samotnej konrútovacej paletky, a ešte k tomu krémovej, tak to novinka teda je. Keďže som nikdy nekontúrovala, rozhodla som sa, že to chcem vyskúšať. Najprv som si preto kúpila v drogerii nejakú mini kontúrovaciu paletku, ale nebola až taká dobrá, preto som chcela vyskúšať niečo lepšie. Paletka mi doma síce stála asi týždeň, kým som sa do nej pustila. Možno som sa trochu bála, a tiež som nemala na to vhodný štetec, takže som si objednala aj tie. Keď už som na to mala všetko potrebné, tak som začala. Pozrela som si niekoľko videí na youtube a snažila som sa podľa nich, ako tak si niečo na tvári vyčarovať aj ja. Najprv mi to nešlo vôbec, ale stále trénujem a myslím, že už je to o čosi lepšie. 


Paletka obsahuje 8 krémových tieňov, ktoré môžete využiť nie len na  kontúrovanie, ale aj rozjasňovanie. Ja som si objednala najsvetlejšiu, pretože som dosť bledula a preto som si myslela, že aj tak využijem len tie najsvetlejšie tiene. Ako som sa len mýlila. Tiene sa dajú veľmi ľahko a krásne rozmazať na tvári a preto aj keď použijem ten najtmavší tieň, tak to vôbec nevyzerá akoby som bola celá dokechlená. Samozrejme nedám si toho veľa... Tiež som zistila, že najlepšie sa mi tiene nanášajú prstami. Prvé pokusy so štetcami vyzerali komicky, dokonca som nechápala, prečo mi to na tie štetce nejde. Ono ja som zvyknutá, že si na štetce vždy dám nejakého produktu čo najmenej, aby som to náhodou neprehnala. Ale u týchto tieňov sa nemusím báť, teda ak používam štetce. Na tie ich treba naniesť poriadne. V podstate striedam všetky tiene, ešte stále prichádzam na to, ktorý kam mi najviac sadne. Na prvej fotke môžete vidieť prvý rad tieňov, ktoré sú svetlejšie a posledný je na rozjasnenie tváre. Ten je úplne super. Stačí ho málo a je takmer všade. :-D Pigmentácia každého tieňa je skvelá. Nemám jej proste čo vytknúť. Aj keď na začiatku to bolo trochu ťažšie, ale stačilo sa len párkrát pohrať a hneď som jej prišla na chuť a obľúbila som si ju. 


Druhý rad paletky obsahuje tmavšie tiene, ktoré by pre mňa mohli byť vhodné najmä v lete. Vodeodolné síce nie sú, ale keď som fotila tieto fotky a išla som si tiene zmyť vodou, tak mi ešte ostali také tmavšie fľaky. 


Na záver ešte chcem vyzdvihnúť aj obal paletky. Nečakala som, že paletka príde zabalená ešte aj v takejto krabičke, čo ma prekvapilo, ale milo, pretože ju môžete využiť, ak nechcete, aby ste paletku mali doškrabanú. Aj keď, komu by sa to chcelo stále vyťahovať a dávať späť. :-D Samotná paletka je tiež čiernej farby so zlatým písmom,  čo vyzerá veľmi dobre a luxusne. A plus je, že tiež má vnútri zrkadlo a dosť veľké, takže aj to môžete kedykoľvek využiť. Za mňa táto paletka áno, len sa s ňou budem musieť ešte lepšie naučiť kontúrovať. :-) Paletku si môžete zakúpiť na e-shope notino.sk :) 

9 komentárov:

  1. ja som sa z krémovými produktami na kontúrovanie ešte neskamošila :) radšej idem vždy do sypkých :) ale paletka vyzerá pekne, tak ako väčšina od Revolution :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si tiež myslela, že to bude hotová katastrofa....ale tak skúsila som a keď sa s tým trochu viac pozabávam tak je to celkom fajn. :) je to v podstate jednoduché, len stačí naniesť a rozotrieť :-)

      Odstrániť
  2. Krásná recenze, mám obdobný od MR doma a neskamarádila jsem se s nima, potřebuju víc pigmentu..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Práveže, aspon u mňa som si túto paletku vybrala preto, že som chcela niečo viac pigmentovanejšie a toto je myslím celkom dobrý produkt, na to, že ja som v kontúrovaní úplná začiatočník, tak môžem pvoedať, že sa mi s ňou pracuje clekom ľahko. :) Na začiatku som mala tiež problém s tým, aká bola pigmentácia, ale tam bol problém, že som si na štetec naniesla dosť málo tieňu.

      Odstrániť
  3. Takéto tuhšie prípravky na kontúrovanie by som rada vyskúšala. Doteraz som mala taktiež skúsenosť len so sypkými a púdrovými :) Krásna recenzia ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta paletka vyzera perfektne, len skoda, ze je kremova, ja by som potrebovala takuto pudrovu

    OdpovedaťOdstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.