štvrtok 20. októbra 2016

TVOJe balzamy na pery



Balzamy, balzamy, všade samé balzamy. Tiež ste také balzamové maniačky ako ja? A ešte ak ide o prírodnú kozmetiku.... TVOJu kozmetiku som chcela vyskúšať už dlhšie, keď som objavila pár článkov na blogoch. Vyzerali dosť zaujímavo a preto, keď sa mi podarilo vyhrať kupón v jednej súťaži, tak som sa rozhodla na nemenovanom e-shope si takto zakúpiť aj jeden balzam od tejto značky. Vybrala som si med a pomaranč, nuž ale nebola som s ním na 100% spokojná. Čo sa týkalo textúry, hydratácie, tie boli ešte celkom ok, ale všade som čítala, ako krásne tieto balzamy voňajú a ten môj chudáčik, ledva som ho cítila. A tak som u jednej blogerky aj pridala takýto komentár, na čo sa mi ozvala TVOJa kozmetika a pýtali sa ma na názor, s čím som nebola spokojná a podobne. Vysvetlila som im, o čo ide, že balzam sa mi celkom páči, len ma trochu sklamala tá vôňa. 



Na moje prekvapenie mi ponúkli, či by som od nich nechcela skúsiť nejaký iný z ich ponuky. Súhlasila som a vybrala som si práve kokosový, o ktorom som čítala samé chvály. O pár dní mi balzam prišiel a dokonca ma v obálke čakali hneď dva, aj pomaranč a med. Hneď som ich vybalila, vyskúšala, ovoniala, dala som ho očuchať aj priateľovi, ktorý si tiež všimol rozdiel. Dokonca na obale bolo aj zloženie a dátum spotreby, čo mi na predchádzajúcom balzame chýbalo. Rozmýšľala som nad tým, a napadlo mi, že možno ten balzam predtým, z inej stránky, nebol čistý original a aj preto nemal takú výraznú vôňu, ale to už ja presne neviem. Takže môj názor na TVOJu kozmetiku sa v tom momente zmenil a som veľmi rada, že som mohla vyskúšať tie pravé balzamy a samozrejme za ne ďakujem. 



Suroviny použité pri výrobe balzamov na pery Tvoje pery vyživia, prevoňajú a premastia. Balzam med a pomaranč pery do hĺbky vyživí a zvláčni. Krásna svieža pomarančová vôňa pohladí Tvoje zmysly.
Zloženie: mandľový olej, včelí vosk, med, vitamín E, pomarančová silica

Kokosový balzam je vhodný pri liečbe kútikov, oparov. Obsah kokosového oleja zabezpečuje antibakteriálne účinky, zanecháva pery hydratované. 
Zloženie: mandľový olej, kokosový olej, včelí vosk, vitamín E, kokosový aromatický extrakt

4 komentáre:

  1. Zaujímavé s tými balzammi, mne by sa páčil pomarančový s medom. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Balzámy na pery sú nevyhnutnosťou, hlavne v tomto období, kedy sú moje pery často suché a preto so sebou nosím vždy nejaký balzám v kabelke :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kokosovu vonu mam v poslednom case velmi rada a balzamy na pery uplne zboznujem <3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nové balzamy na pery by som si už mohla konečne do zbierky zakúpiť. Tieto vyzerajú fajn. O značke som už čo-to počula taktiež z blogov :) ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Le blog de la Licorne *
    * G I V E A W A Y *

    OdpovedaťOdstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.