streda 8. marca 2017

Moje odličovanie...

Odličovanie patrí medzi najdôležitejší proces starostlivosti o pleti. Najmä, ak používame make-up a iné líčidlá počas dňa, tak aspoň cez noc by si mala naša pleť oddýchnuť. Ja síce make-up používam málokedy, ale bez čoho by som von a do práce nevyšla je určite minimálne korektor, špirála a nalíčené obočie... bez neho sa cítim ako nahá. A keďže farba na obočie, ktorú používam je vodeodolná, tak potrebujem odličovač, ktorý odlíči aj vodeodolné produkty. Aj keď s tou farbou si ešte poradí aj micelárka, o ktorej napíšem niečo viac, ale napríklad s takou vodeodolnou tekutou linkou  si veru neporadí tak ľahko a vtedy prichádza na rad dvojfázový odličovač očí. 


Zatiaľ najlepší odličovač očí Mixa, aký som vyskúšala je tento dvojzložkový od Mixy. Väčšinou si  ním odličujem celú tvár, keďže aj korektor, ktorý používam by mal byť vodeodolný. Ale keďže je to balenie menšie a preto sa míňa strašne rýchlo (aspoň mne), tak som začala znovu používať micelárku a s čím si micelárka 100% neporadí, tak to dokončí dvojfázový odličovač. Ja ho zbožňujem, odličovanie s ním je jednoduché, rýchle, oči neštípe a svoju prácu zvládne naozaj perfektne. Takže som mu verná už dlho a určite dlho aj ostanem. 


Micelárna voda Garnier je produkt, ktorý pozná asi tiež každá baba a takmer každá ju aj vyskúšala. Hlavne táto garnierka bola veľmi obľúbená, a to sa ani nečudujem. I keď som niekde čítala, že nie je veľmi dobré používať micelárku na čistenie pleti a dlhodobo, preto ju ja niekedy vynechávam alebo teda používam len na odličovanie, pretože na čistenie pleti sú tu iné produkty na to určené. A zdá sa mi, že veľa dievčat ešte stále používa micelárku ako produkt na čistenie pleti, ale micelárka na to nie je ten najvhodnejší produkt. Na odličovanie je skvelá, ale pri čistení je potrebné použiť nejaký čistiaci gél alebo mlieko, ktoré majú schopnosť vyčistiť pleť aj od olejov (masti). 

Tak tieto dva produkty sú pre mňa najdôležitejšie pri procese odličovania a oba si môžete objednať na e-shope notino.sk V ďalšom článku Vám predstavím produkty, ktoré momentálne používam na čistenie pleti. 

Aké produkty na odličovanie používate vy? 
Nájde sa ešte niekto, kto nemá skúsenosť s touto micelárkou alebo odličovačom? :-)

8 komentárov:

  1. Tu růžovou micelárku jsem si teď koupila, ale ještě jsem ji nevyzkoušela :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Micelárky miluju. Zvlášť tu od Garnier, i když mojí nejoblíbenější je nová růžová od L'oreal a Bioderma. Ale Bioderma je cenově trochu daleko, takže Garnier postačí. Ostatní odličovací produkty(zrovna jako Mixa) mi hodně vysušují pleť a mléka mi zase vůbec nesedí, takže micelárky vedou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám produkty od mixy celkom rada, ale tiež sa mi po čase zdalo, že som mala po čistení trochu suchšiu pleť, ale zasa s tonikom som bola veľmi spokojná a hlavne tento odličovací je skvelý. :-) Garnierka za tú cenu je určite super, a tiež by som rada niekedy vyskúšala aj tú od Biodermy, aj keď je cenovo vyššie, ale raz ju určite vyskúšam, či je fakt taká skvelá. :-)

      Odstrániť
  3. Micelárka od Garnier je skvělá moc ráda ji používám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na tu micelárnu vodu od Garnier sú naozaj veľmi dobré ohlasy,ale zatiaľ som ju neskúšala..v blízkej budúcnosti si ju chcem zadovážiť a som veľmi zvedavá či je až taká dobrá a bude mi vyhovovať :) .Inak super článok!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Uvidíš, potom daj vedieť, či ti sadla :) ale myslím, že bude vyhovovať aj tebe. :) aspoň na to odličovanie je naozaj dobrá. :)

      Odstrániť
  5. S Mixou uplne suhlasim. Aj pre mna je najlepšim odličovačom :) Zvyšok pleti dočistujem čistiacim gélom, tiež od Mixy.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.