sobota 26. novembra 2016

Redcherry eyelashes


Zdravím Vás pri novom článku. 

Pred viac ako dvomi týždňami som dostala ponuku na spoluprácu. Išlo o testovanie umelých mihalníc redcherry eyelashes, ktoré ale nie sú umelé, pretože sú ručne vyrábané zo sterilizovaných 100% - ných ľudských vlasov. 

Najprv som dosť váhala, či ponuku využijem alebo nie, pretože ako prvé mi prebehlo hlavou, že ako si ich aplikujem, ešte nikdy som ich neskúšala, možno sa aj trochu toho bojím, a že ja ich i tak nebudem vedieť nosiť, pretože mám okuliare a potom mi dlhé mihalnice vadia a trú sa mi o sklíčka. Ale potom som si to viac premyslela a došlo mi, že veď ja ich predsa nemusím nikam nosiť a prečo nevykúšať niečo nové? Tak som nakoniec do toho išla a teraz nechápem, prečo som sa toho bála.


Na e-shope sexyeyes.sk si môžete vybrať z 10tich párov mihlaníc. Nájdete tam prirodzenejšie, vhodné na každodenné nosenie, ale aj výraznejšie mihalnice, ktoré sú vhodné napríklad na svadby, plesy, fotenia a podobne. Keďže som sa toho trochu obávala, rozhodla som sa asi pre tie najprirodzenejšie, a teraz mi je možno aj trochu ľúto, že som si nevybrala nejaké výraznejšie. Výber bol aj tak trochu ťažší, pretože som sa rozhodovala asi medzi 3 párov mihalníc, nakoniec som sa rozhodla pre mihalnice s názvom PRIMROSE. Veľmi prirodzené, čierne riasy so strednou dĺžkou (cca 10-12 mm), stredný až plný objem. Tiež ma zaujali riasy s názvom IVY, THERESE, FRANKIE a STEVI. 

Aplikácia bola dosť zaujímavá, ale na moje prekvapenie to netrvalo až tak dlho ako som si myslela. Približne tých 15 minút mi trvalo, kým som si ich ako tak naniesla, ale aj s tým, že som ich raz dala dolu a znovu nalepila, lebo sa mi to nepodarilo tak ako bolo treba. Aj tak to síce nedopadlo úplne najlepšie, pretože na jedno oko sa mi podarilo mihalnice nalepiť bližšie ku vnútornému kútiku oka, čo ma potom dráždilo a oko mi slzilo a na druhé oko sa mi zasa podarilo naniesť mihalnice presne naopak, čiže viac na vonkajšie viečko. :-D preto som ich dala dolu a nalepila znovu, bolo to o niečo lepšie, ale aj tak to chcelo vylepšiť. No nechala som si ich chvíľku, kým neprišiel priateľ domov, predsa chcela som sa mu ukázať. :-D Vyzeralo to ale celkom pekne, naozaj prirodzene, ale krásne to mihalnice zvýraznilo a hlavne boli krásne objemnejšie. Ja som si ich potom ešte trochu pretrela riasenkou. 


Druhá aplikácia bola o čosi lepšia, na jedno oko sa mi podarilo mihalnice krásne naniesť, ale na druhé som si ho zasa prilepila trochu viac na vnútorný kraj viečka, takže som sem tam zacítila, že ma akoby pichla mihalnica. Ale chystali sme sa preč z domu, takže som to neriešila a nechala už tak. Nakoniec to bolo celkom fajn aj s okuliarmi, sem tam sa mi otreli o sklíčko, ale dalo sa to zvládnuť. Mala som ich teda pár hodín a všetko v pohode, ani som takmer nevedela, že ich mám. :-) Takže pre mňa skvelá skúsenosť a dokonca sa mi zapáčili, takže v budúcnosti možno vyskúšam aj ďalšie. :-) Určite nie na každodenné nosenie, ale myslím, že na tie plesy, zábavy, prípadne svadby alebo nejakú akciu by boli super. :-) 

8 komentárov:

  1. Keďže máš také tmavé oči, tak ti tie mihalnice neskutočne pristanú :) Tiež som v lete uvažovala, že by som si nejaké skúsila zadovážiť, ale potom som si to rozmyslela a teraz nad tým neuvažujem vôbec :D ale ty by si o tom mala pouvažovať, už len keď pôjdete s priateľom na nejaký pekný večer do spoločnosti :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak možno na takú akciu by som využila, len toby som si musela zadovážiť zasa aspoň šošovky. :-)

      Odstrániť
  2. Wow, tak to jsou teda pořádně dlouhé řasy, takové jsou mým snem! Ale nevím, já jsem docela nešikovná a bojím se, že by se mi je nepodařilo správně aplikovat :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemusíš sa toho báť, ja som sa tiež dosť bála, že si vypichnem oko alebo čo. :-D ale nakoniec to bolo celkom fajn :-)

      Odstrániť
  3. Sú neskutočne nádherné, tiež mám jedny doma - konkrétne #117 RYDER. A som do nich zamilovaná!
    Inak, pri tvojom článku som si spomenula na svoju prvú aplikáciu umelých rias, keď som mala približne 11-12 :D Dopadlo to dobre, ale keďže som mala lepidlo od číňana /extra silné/ tak som ich nevedela asi 2 týždne dať dole :D :D
    Krásna recenzia a fotky, si šikovná! <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tiež som sa toho bála, že ako to dám dole, či nebude problém alebo či si nefrcnem tým lepidlom do oka. :-D Ďakujem :)

      Odstrániť
  4. sú krásne! :))) nie som veľký zástanca umelých mihalníc, ale tieto vyzerajú úžasne :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.