štvrtok 24. novembra 2016

Tipy na vianočné darčeky

Krásny deň prajem. Presne o mesiac tu už máme sviatky plné pokoja, rodinnej pohody, vianočnej atmosféry, plné koláčov, zákuskov, jedla, darčekov... proste Vianoce. A keď už sme pri tých darčekoch, tak mi napadlo napísať článok, v ktorom uvediem pár typov darčekov. Určite ste niekoľko podobných článkov už videli, preto som sa rozhodla článok rozdeliť na darčeky do 10 eur a darčeky nad 10 eur


DARČEKY DO 10 €

  • Kozmetické sady Dermacol a Nivea
Myslím si, že kozmetickými sadami nikdy nič nepokazíme. V jednej sade sa väčšinou nachádzajú dva alebo tri produkty, tak snáď jeden určite obdarovaného poteší. Ja sama mám kozmetické sady veľmi rada a tiež som v lete jednu od Dermacolu darovala mamine na narodeniny. Ale je to vhodný darček určite aj na Vianoce. Môžete si vybrať medzi rôznymi vôňami, a v jednom balíku sa zvyčajne nachádza sprchový gél, telové mlieko a krém na ruky, čo dámy určite využijú, či už mamy, sestry, svokry alebo kamošky. Podľa mňa je zo všetkých variánt najobľúbenejšia práve Dermacol sada írska káva. 


Samozrejme nezabúdajme na mužov v rodine. Otcov, bratov, synov, priateľov alebo už manželov. Kozmetická sada určite neurazí ani žiadneho chlapa. A ako vieme, chlapi využívajú väčšinou vždy to isté, najlepšie dokola. My ženy skôr skúšame niečo nové. Takže u chlapov nič nepokazíme sprcháčmi, vodami po holení, deodorantmi či penou na holenie. Zopár ich nájdete na e-shope notino.sk, treba si len vybrať, čo sa Vám viac oplatí. Samozrejme nájdete tam sady, ktoré obsahujú viac produktov, ale ich cena je aj vyššia, preto som tieto zaradila medzi darčeky do 10 € a nad som vybrala niečo iné. 



DARČEKY NAD 10 €

  • Toaletné vody Bruno Banani
Najradšej by som odporučila niečo, čo som už sama vyskúšala a preto som si ako ďalší darček vybrala toaletnú vodu od Bruno Banani Pure Woman. Táto vôňa je veĺmi jemná, sladšia, ale aj svieža, vhodná na každodenné použitie. Výdrž síce nie je najdokonalejšia, ale myslím, že aj tak poteší. Jej zloženie je:  
Hlava - mandarínka, čierne ríbezle, frézia.  
Srdce - pivonka, mango, cyklámen.  
Základ - vanilka, ambra. Samozrejme, na výber sú dve veľkosti.


Pre pánov som vybrala toaletnú vodu tiež od Bruno Banani Absolute man, ktorú vlastní môj priateľ. Dostal ju odo mňa na minulé Vianoce. Nechala som si poradiť od dievčat a takmer všetky sa zhodli na tejto vôni. Tiež som s ňou spokojná a ani priateľ si nesťažuje. Nie je to zasa najeká top vôňa, ale za tú cenu je dobrá, pekne vonia a pár hodín vydrží. Na výber sú tri veľkosti a jej zloženie je:

Hlava - mandarínka, grapefruit, korenie

Srdce - konvalinka, lístky fialky

Základ - fazule tonka, jantár, vanilka, drevité tóny



  • Telový sprej Victoria´s Secret
Na výber ich je celkom dosť, takže určite sa i Vám nejaká zapáči. Celkovo tieto telové spreje od Victoria´s Secret sú obľúbené a ani sa nečudujem. Sama doma jednu mám, konkrétne Love Spell, čo je sladšia vôňa a preto som sa rozhodla, že priateľovej sestre tiež darujeme na Vianoce jednu z vôni a to konkrétne Sheer Love, čo je tiež veľmi príjemná vôňa. Ešte mám zálusk na vôňu šampanské s jahodami, tá musí byť úžasná. 

5 komentárov:

  1. Awesome products! Thanks for sharing dear
    Great blog! I'm following you! Follow back?***
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je náhoda, zrovna sprej od VS dostanu k Vánocům od bráchy a moc se na něj těším! :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tú ružovú vôňu Bruno Banani som dostala asi pred dvomi rokmi na Vianoce :)) Pekné tipy ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tá sada írskej kávy by sa určite páčila mojej mame :) o Bruno Banani som tiež čítala dobré ohlasy a aj ja som chcela priateľovi kúpiť nejakú vôňu pod stromček, lebo stále mi prizvukuje, že on mi už kúpil 3 vône a ja jemu žiadnu :D:D takže by bolo načase mu asi nejakú kúpiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. hrozne casto neviem, co komu kupit a sprchove gely alebo aj take sady, su pre mna to go darcek. je to nieco vyuzitelne, co pekne vonia a aspon ukazem cloveku, ze nanho myslim.

    OdpovedaťOdstrániť

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.